Filter

Viser alle 11 resultater

Ginish – alkoholfri gin

Hvad sker der med kroppen, hvis man holder sig fra alkohol? Det spørgsmål stillede danske Morten Sørensen sig selv. Han trængte til at give kroppen hvile fra alkoholens skadelige virkningen og lade kroppen komme til sig selv igen. Det blev til 100 dage uden alkohol. En periode der bød på udfordringer men også gode oplevelser. Efter de 100 dage uden alkohol var der dog en tanke, som blev ved med at komme tilbage igen og igen. Hvorfor er der ikke nogen mere spændende alkoholfri drikkevarer til dem, der gerne vil undgå alkohol?

Under de 100 dage uden alkohol blev det tydeligt, at man kun kan få sodavand eller saftevand i hverdagen og ikke mindst til fest. Derfor besluttede Morten sig for at udvikle sine egne produkter. Det skulle være drikke, som mindede om den ægte vare. Velkendte smage, som minder om rigtige drinks, blot alkoholfri. Det var ligeledes vigtigt, at produktet skulle være naturligt. Der skulle altså ikke være brug af kunstige smagsgivere og masser af sukker. Til sidst skulle produktet give ham den samme følelse, som en normal drink gav ham. En følelse af at være tilfredsstillet.

Resultatet blev GinISH, der er alkoholfri gin.

Siden lanceringen i 2018 har GinISH vundet flere priser og interesse hos personer, som gerne vil have lækre alkoholfri Gin&Tonic og andre lækre alkoholfri drinks. Med GinISH får du smagen af gin, men undgår alkoholen. Den passer perfekt som ingrediens i de drikke, hvor du ville bruge rigtig gin.

Naturlige ingredienser

Det vigtigste smagsgiver i gin er enebær, så det indgår naturligvis også i denne gin uden alkohol. Derudover er der korianderfrø fra Provence, og det aktive stof fra chili, capsaicin, er helt essentielt i produktionen af GINish. Det er nemlig det stof, der giver varmen i munden, når du har taget en tår af den alkoholfri gin. Dermed opnås den følelse, som Morten var ude efter. Tilfredsstillelsen efter at have drukket et godt glas vin eller drink, hvor varmen fra alkoholen fylder munden.

Smagene fra korianderfrøene og enebærrene og de andre ingredienser er udvundet gennem damp, almindeligt udtræk og gennem destillering. Dermed trækkes den gode smag ud af råvarerne samtidig med, at ginen kan holdes alkoholfri.

Reducer alkoholindtaget med GinISH

GinISH fungerer ikke kun som den perfekte ledsager i alkoholfri drinks. Du kan også bruge den som en erstatning for gin i drinks, hvor der skal bruges flere typer af alkohol. På den måde får du en drink, som har et langt lavere alkoholindhold end normalt. Det kan være en fordel, hvis du gerne vil holde festen kørende i længere tid.

 

Opskrifter

Gin&Tonic

Den klassiske drink, som alle kan lide. Her får du den serveret med frisk rosmarin, tørret enebær og frisk sort peber:

  • 5 cl GinISH
  • 10 cl tonic

Server i et stort glas med masser og is og smil. Pynt med kviste af frisk rosmarin, lidt friskkværnet sort peber og tørrede enebær.

Med denne drink bliver du som minimum nomineret til årets vært!

 

Hvid Negroni med 7% alkohol – Normal alkohol 23%

  • 3 cl GinISH
  • 3 cl Aperol
  • 3 cl sød rød Vermouth

Server med masser af is og pynt med en flot skive appelsin. Så holder du festen i gang i meget længere tid.