Filter

Viser alle 11 resultater

Alkoholfri vin

Udvalget af alkoholfri vine er ret begrænset, da der ligger en svær teknisk kunnen bag produkterne. Mange vinproducenter har endnu ikke kastet sig ud i produktion af alkoholfri vine og andre har ikke den fornødne kapital og formåen til at fjerne alkoholen fra vinen.

Hos LowAlcohol har vi valgt kun at sælge de produkter, som vi kan stå inde for. Derfor har vi indtil videre fravalgt at sælge alkoholfri rødvin, da vi ikke mener, at de eksisterende produkter er gode nok. Derimod har vi fokus på hvidvin, rosé og mousserende vine. Her kan syren fra vinen bedre komme til sin ret og de tilsatte bobler understøtter og fremhæver smagsnoterne i vinen.

Produkter

Vi har valgt at samarbejde med en række topproducenter fra både Danmark og Tyskland.

  • Leitz
  • Copenhagen Sparkling Tea
  • Kunstbryggeriet Far & Søn

Leitz

Johannes Leitz står bag den populære serie Eins Zwei Zero som indeholder alkoholfri hvidvin, rosé, mousserende hvidvin og mousserende rosé. Vinene er lavet på Riesling og Johannes’ vingård ligger smukt ned til Rhinen.

Copenhagen Sparkling Tea

Det kan med sandhed siges, at Copenhagen Sparkling Tea har opnået et gennembrud på den internationale scene. Deres drikke er at finde på alverdens toprestauranter og i adskillige butikker. Det er også velfortjent, for det er et suverænt produkt, som Jacob Kocemba og Bo Sten Hansen har skabt.

Til deres drikke er der nøje udvalgt en række te, som nænsomt bliver blandet med alkoholfri vin. Resultatet er et nye spændende produkt, hvoraf vi forhandler Copenhagen Sparkling Tea – BLÅ og LYSERØD.