Filter

Viser alle 18 resultater

Alkoholfri champagne

 

I Danmark forbinder vi champagne og bobler med festlige anledninger. Det er især nytårsaften, at champagne og andre mousserende vine bliver åbent og nydt. Eller til festlige anledninger til bryllupper og store begivenheder. For vi forbinder nemlig bobler med noget festligt. Men hvad gør man så, hvis man vil undgå alkohol eller blot skære ned?

Heldigvis findes der nu gode alkoholfri champagne og alkoholfri mousserende vine på markedet. Dermed kan alle være en del af de festlige begivenheder. Brug den alkoholfri champagne til nytårsaften, og vær med i festen.

Vi har samlet de alkoholfri bobler og champagne, som vi kan stå inde for. Vi sikrer, at kvaliteten er høj, selvom alkoholprocenten er lav. Vores producenter som Copenhagen Sparkling Tea og Leitz har eksperimenteret i årevis med at finde de helt rigtige smage og mængder af bobler. Så nu behøver du ikke at skåle i kedelige sodavand og børnesodavand blot fordi, du har fravalgt alkohol. Det bliver dermed markant sjovere at skåle med de andre gæster nytårsaften eller andre festlige begivenheder.

Champagne og mousserende vine uden alkohol egner sig fortræffeligt til alle. Det kan være gravide, sportsfolk eller dem, der skal køre hjem fra festen. Det kan også være på grund af sygdom, at man ikke kan nyde alkohol.

 

Høj kvalitet

Hos LowAlcoho.dk gør vi en dyd ud af at sælge gode produkter, som kan nydes og ikke blot drikkes fordi der ikke er et alternativ. Vi importerer nogle af de bedste mærker i Europa og er hele tiden på udkig efter nye spændende varianter uden alkohol, som gør det til en endnu større fornøjelse at fravælge alkohol.

Vi samarbejder med følgende mærker:

 

Copenhagen Sparkling Tea

En unik mousserende drik, som er baseret på te. Vi forhandler Copenhagen Sparkling Tea BLÅ og LYSERØD, som er helt alkoholfri. De passer perfekt som aperitif eller som ledsager til maden.

Derudover er især Copenhagen Sparkling Tea BLÅ perfekt at servere til nytår eller andre festligheder, hvor man gerne vil nyde noget helt unikt.

 

Tautila

Vi har ledt i lang tid efter en suveræn producent af alkoholfri vine og champagne. Den har vi fundet i Spanien hos Tautila, som er specialiseret i at producere vine uden alkohol. Deres sparkling hvid og rosé har vundet flere test og vi er stolte af at forhandle deres produkter.

 

Leitz

Tyske Leitz er ikke blot kendt for at lave nogle utroligt gode alkoholfri vine. Deres Sparkling vine er også helt uovertrufne. De indeholder den tørhed, som kendetegner gode champagner og mousserende vine. Leitz Eins Zwei Zero sparkling er til dig, der sætter pris på høj kvalitet påfyldt meget flotte og indbydende flasker. Med disse flasker bemærker dine gæster ikke, at de drikke alkoholfri champagne. Så gode er vinene.