Filter

Viser alle 5 resultater

Alkoholfri rødvin

 

Den sværeste disciplin indenfor alkoholfri drikkevarer er uden tvivl at lave en god rødvin uden alkohol. Det er svært at ramme den helt rigtige balance med syreniveauet. Mange rødvine bliver enten meget sure eller meget søde eller minder om gæret frugtsaft. Dertil er der rigtig mange smagsnuancer og fyldighed, der går tabt, når alkoholen fjernes fra rødvinen. Ikke mindst fjernes vinens viskositet, der giver krop og mundfylde. Vinen mangler simpelthen elementer før, den er fuldendt. Det er nemmere at lave alkoholfri hvidvin eller champagne, da de ikke er så komplekse i smagen som rødvin.

Vi har i lang tid ledt efter en god alkoholfri rødvin. Vi har prøvet rigtig mange produkter, men har indtil videre ikke fundet en rødvin, som vi kan være bekendt at sælge. Vores søgen bragte os til Tyskland, hvor König & Krieger holder til i det sydøstlige hjørne. De har specialiseret sig at producere vine uden alkohol, så de er eksperter på dette område. Alle deres vine er lavet som rigtige vine hvorefter alkoholen er fjernet gennem en kompliceret proces med vakuum destillation. Alle vine er på 0,0%, og der er dermed ikke det mindste spor af alkohol i vinene.

Cabernet Sauvignon alkoholfri rødvin er med 0,0% helt uden alkohol og er en af de bedste på markedet. Vi er derfor super glade for at være eneimportør i Danmark.

Den passer perfekt til dig, der gerne vil have smagen af rødvin, men som enten har fravalgt alkohol, eller som gerne vil skære ned på dit forbrug.

 

Fordele ved rødvin uden alkohol

  • Alkoholfri vin er perfekt til gravide
  • Personer der pga. helbred og sygdom ikke kan drikke almindelig vin
  • Kan drikkes af dem, der skal køre bil
  • Rødvin uden alkohol indeholder kun cirka 1/3 kalorier i forhold til almindelig rødvin
  • Hvis du på grund af religiøse årsager ikke kan drikke almindelig rødvin, så er alkoholfri varianter på 0,0% perfekte
  • Du gør tømmermændene arbejdsløse