Kvalitet til folket

Vores mission er simpel –

vi ønsker at gøre det nemt for dig at fravælge alkohol

Kvalitet betyder alt

Det er mantraet for LowAlcohol.

Bag virksomheden står Henrik, som er ivrig ølentusiast og generelt vild med gode drikkevarer. Virksomheden startede i december 2018, da mange års drøm om iværksætteri nu skulle realiseres. Tiden var moden og gejsten var tilstede. Min familie og jeg har desværre mistet et nært familiemedlem til alkohol, og det er blandt andet en af grundene til at starte LowAlcohol. Jeg vil gøre det nemmere at fravælge alkohol. Fokus hos produkterne er derfor på smag og kvalitet.

Derfor sælger vi kun produkter, som vi har smagstestet, og som vi kan stå inde for. Vores smagstest har bragt os forbi rigtig mange produkter. Også langt flere end dem, vi har til salg i vores lille butik. Vi mener selv, at vi har Danmarks bedste udvalg af alkoholfri øl, vin, bobler og spiritus.

Fravalget er sket, fordi vi ikke kan stå inde for kvaliteten. De udvalgte produkter i vores butik skulle derfor gerne indeholde både smag og fyldighed, som er vigtige for en god smagsoplevelse.De fleste af vores produkter køber vi direkte hos de bedste mikrobryggerier i Danmark, Tyskland, Holland og Polen.

Vi håber derfor, at du kan finde alkoholfri drikkevarer, som passer til dig og dine behov. Og så vil du løbende kunne finde endnu flere produkter, efterhånden som vi får smagstestet markedet.

Tip os gerne, hvis du støder på et produkt, der kunne være noget for os. Vi er hele tiden på udkig efter spændende nyheder i denne alkoholfri verden, som hele tiden udvikler sig,

Skulle du have spørgsmål, så hører vi meget gerne fra dig.

De bedste hilsner
Henrik – LowAlcohol

Kontakt mig gerne på hello@lowalcohol.dk hvis du har spørgsmål.

De bedste hilsner Henrik

 

Kontakt

Udfyld formularen – så vender jeg tilbage så hurtigt som muligt. Tak for din henvendelse. Svar udarbejdes så hurtigt som muligt i tidsrummet 9.00 – 14.00 på alle hverdage. Du vil senest få svar indenfor 3 hverdage.

Ellers er du meget velkommen til at ringe på tlf. 60291148

De bedste hilsner – Henrik