missionen er simpel

Vi vil gøre det nemt for dig at fravælge alkohol

høj kvalitet

Vi sælger vi kun produkter, som vi har smagstestet, og som vi kan stå inde for. Vores smagstest har bragt os forbi rigtig mange produkter. Også langt flere end dem, vi har til salg i vores lille butik. Vi mener selv, at vi har Danmarks bedste udvalg af alkoholfri øl, vin, bobler og spiritus.

Fravalget er sket, fordi vi ikke kan stå inde for kvaliteten. De udvalgte produkter i vores butik skulle derfor gerne indeholde både smag og fyldighed, som er vigtige for en god smagsoplevelse.De fleste af vores produkter køber vi direkte hos de bedste mikrobryggerier i Danmark, Tyskland, Holland og Polen.

hvem er vi

Bag virksomheden står Henrik, som er ivrig ølentusiast og generelt vild med gode drikkevarer. Virksomheden startede i december 2018, da mange års drøm om iværksætteri nu skulle realiseres.

Tiden var moden og gejsten var tilstede. Min familie og jeg har desværre mistet et nært familiemedlem til alkohol, og det er blandt andet en af grundene til at starte LowAlcohol. Jeg vil gøre det nemmere at fravælge alkohol.

Fokus hos produkterne er derfor på smag og kvalitet.

besøg vores butik

I vores lille butik finder du et spændende udvalg af alkoholfri øl, vin og drinks. Du kan her få råd og vejledning til at finde de drikkevarer, der passer perfekt til dig. 

Det fungerer som lagersalg, så butikken er sparsomt indrettet.

Skriv eller ring, hvis du gerne vil kigge forbi til en snak om spændende alkoholfri produkter.

Du kan også booke ølsmagning med “almindelige” specialøl hos vores søsterside, BilligSpecialØl.dk – det gør du ved at klikke her

kontakt os