Filter

Alkoholfri øl

Der findes efterhånden mange forskellige typer af alkoholfri øl. Disse øl har mellem 0,0% og 0,5% alkohol. Alkoholfri øl er blevet langt mere populære de seneste år. Men behøver nemlig ikke længere slå sig til tåls med smagløse og kedelige modeller, der smager fladt og end ikke kan reddes hvis den er kold. Mange danskere vil gerne kunne tilbyde deres gæster eller dem selv et lækkert alternativ til øl med alkohol, hvor man ikke skal gå på kompromis med hverken smag eller oplevelse.

Typer af øl

Hos lowalcohol.dk finder du flere forskellige mærker af alkoholfri øl, både kendte og mere ukendte, spændende produkter.

Alkoholfri øl må indeholde op til 0,5% alkohol, for at blive i kategorien. Det har længe været svært at fremstille velsmagende øl uden alkohol, fordi smagen binder sig til de alkoholmolekyler som øllen indeholder. Det er derfor de fleste alkoholfrie produkter har en lille smule alkohol. Man er dog kommet rigtig langt i udviklingen og finder stadig på nye måder at skabe velsmagende, alkoholfrie produkter.

 Nedenfor kan du se nogle af vores forskellige mærker inden for alkoholfri øl.

  • Erdinger
  • Mikkeler
  • Brothers in Law
  • Franziskaner
  • Mad Driver
  • Vandestreek

Erdinger

Erdinger er et bryggeri i Bayern, der udelukkende brygger hvedeøl. De har også en alkoholfri øl, der ligeledes er en weissbier. Når du køber et produkt fra Erdinger, kan du være sikker på at det er en ægte, tysk øl du indtager. Erdinger er nemlig det eneste sted hvor deres produkter bliver brygget. De har både en helt almindelig, alkoholfri øl, såvel som varianter med grape og citron, der har et friskt og tropisk twist.

Alkoholfri øl fra Erdinger er bedst i test af både Rådet for Sikker Trafik og FDM, så den kan du trygt drikke hvis du skal ud at køre, uden at gå på kompromis med smag og kvalitet. Øllen er sød i smagen, og har en flot, gul farve. Som en ekstra bonus anbefaler Erdinger selv øllen som værende perfekt efter træning.

Mikkeler

Mikkeler har mange forskellige former for alkoholfrie øl. De laver dansk øl med ambitioner. Her finder du spændende produkter med navne som Drink ‘in the Sun, Limbo Raspberry, Henry and his Science og Energibajer, hvor sidstnævnte indeholder 0,0% alkohol og derfor kan drikkes af gravide, ligesom den også er perfekt efter træning. Fra Mikkeler finder du smage som hindbær, abrikos, fersken og grape.

Prøv en alkoholfri øl fra Mikkeler hvis du ønsker at drikke øl som en oplevelse, og prøve noget nyt og spændende.

 

Hvorfor vælge alkoholfri øl?

Der findes mange grunde til at man vælger at drikke et alkoholfrit produkt, frem for alternativet der indeholder alkohol.

Nedenfor kan du læse mere om nogle af de grunde der kan være til at man vælger et alkoholfrit produkt.

Skal du have gæster til middag eller fest? Vær den overskudsagtige vært, der kan tilbyde en lækker, alkoholfri drink til de gæster der er i bil. Her kan du finde opskrifter på nogle af de mest populære og klassiske drinks, med et alkoholfrit twist.

Et sundere valg

En alkoholfri øl er et sundere valg end øl med alkohol. En alkoholfri øl indeholder i gennemsnit omkring 37 kalorier per 100 gram, mens en øl med alkohol indeholder omkring 44 kalorier per 100 gram. Du kan derfor vælge det alkoholfrie alternativ hvis du træner, eller hvis du blot ønsker en sundere mulighed.

Du kan køre hjem

Med en alkoholfri øl behøver du ikke lade bilen stå. Det er aldrig ansvarligt at køre bil når man har drukket alkohol, men vi ønsker alle at kunne indtage lækre drikkevarer når vi sidder omkring middagsbordet, er til familiefest eller en anden særlig lejlighed. Det gør sig også gældende når du skal køre bil dagen efter du har drukket.

Livsstil

Er du gravid anbefales det at du ikke drikker alkohol. Det kan dog være muligt at finde alkoholfri øl, der rammer 0,0% i alkohol, hvilket betyder at du gerne må drikke den. Alkoholfri øl er gode til at skabe rammerne om en hyggelig stund, og her kan et alkoholfrit alternativ være helt ideelt.

Det kan også være at du er elitesportsudøver og ikke ønsker at skade din form eller kondition.

Faktisk vælger flere og flere danskere alkoholen helt fra. Det betyder dog ikke at du behøver sige nej til hverken vin, drinks eller øl. Du kan sagtens have en livsstil uden alkohol, uden at gå på kompromis med hyggestunder og lækre drikkevarer.

Pakker

Hos lowalcohol.dk kan du også vælge en sammenpakning af forskellige, alkoholfrie øl. Vi tilbyder både pakker med øl fra hele verden, rene hvedeøl eller en pakke hvor du kan prøve noget helt nyt. Selvom du vælger et alkoholfrit produkt, skal du stadig have mulighed for at få en smagsoplevelse i øllen. Derfor har vi samlet vores favoritter, så du kan nyde en øl i solen, under parasollen, en fredag eftermiddag eller under aftensmaden. Du kan også få en pakke med nogle af de bedst bedømte alkoholfrie øl, anmeldt af de skarpe kritikere på sider som RateBeer og Untappd. Er du enig med deres bedømmelser, eller har du din helt egen favorit?

Den perfekte gave

En alkoholfri øl eller to er den perfekte gave. Her får du nogle forslag til hvordan du kan bruge vores øl som en kærlig hilsen til en du holder af.

Har du brug for en vært- eller værtindegave? Duk op med et spændende alternativ til chokoladen, vinen eller blomsten, der alligevel visner. Måske de vil være så venlige at dele en tår med dig!

Det er også den oplagte gave til din bror, onkel, svoger eller farfar til deres fødselsdag. Du kan enten overraske med et par forskellige øl I kan dele over en bid mad, eller en af vores sammenpakninger af vores spændende favoritter. De vil helt sikkert blive modtaget med stor glæde.

Overrask din far til fars dag med et udvalg af vores øl fra Mikkeler alkoholfri eller Erdinger alkoholfri. Du kan vælge dem, du synes ser bedst ud, eller vælge din fars favorit.

Du kan også give en øl sammen med nogle af vores andre lækre alkoholfrie produkter. Find dem nedenfor.